Tuesday, November 4

Norman & Abby : is it an end to a beginning or a beginning to an end?


Pelakon wanita popular, Abby Abadi nekad ‘bertentang mata’ dengan suaminya, Norman Hakim di lokasi penggambaran drama bersiri, Gerak Khas di Wangsa Maju, Kuala Lumpur tengah hari semalam untuk menyelesaikan kemelut rumah tangga mereka.

adus...awat la Utusan pi letak gambar laki bini bergaduh kat front page macam gini? Tak patut langsung. Bila tengok gambar ni, mungkin orang akan ingat yang Abby nak 'menampar' Norman Hakim. Tapi hakikatnya mungkin;

i) abby nak lap peluh norman hakim
ii) Abby nak halau lalat ke.
iii) nak betulkan gelang tangan beliau

dan serba serbi kemungkinan lagi.
Ini pun akan mengurangkan kemungkinan (the possibility) untuk mereka berbaik-baik lagi sebab..iyalah, satu Malaya dah tahu, mestilah malu kan?

Akhir kata, diharapkan akhbar2 nasional di serata dunia lebih matang dalam memaparkan berita-berita anda sebab anda bertindak sebagai pendidik kepada masyarakat, lebih-lebih lagi anak2 muda yang sedang membesar dengan sihat.

wallahu a'lam.


2 comments:

- SIS NADIA - said...

"Tapi hakikatnya mungkin;

i) abby nak lap peluh norman hakim
ii) Abby nak halau lalat ke.
iii) nak betulkan gelang tangan beliau"

haha,aduhhh,kelakarnya..but betol3x.segalanya mungkin,dan
selemah-lemah ukhuwwah adalah dengan berbaik sangka kepada orang lain.

PrinCeSs NuR said...

baik nye la sangkanya.
hehee :))